Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Usluge

Prodaja polimera

RESINEX je vodeći dobavljač polimera za industriju rotacionog livenja, i nudi brendirane prirodne polimere svog partnera Dow Chemicals kao i sopstveni asortiman prirodnih, crnih i obojenih smola. Pored toga, nudimo i asortiman polimera specijalne namene, kao što su poluprovodnički, penasti PE i vatrootporni materijali. Naši tehničari su stvorili i određeni broj polimera za specijalne efekte. Na osnovu standardnih brendiranih RX materijala, ti efekti pomažu kupcima da se svojim proizvodima razlikuju od proizvoda konkurenata.

Molimo da pogledate našu stranicu sa proizvodima gde ćete naći više informacija.

Podudaranje boja

Obojeni proizvodi su ključni deo naše ponude, tako da naši kupci često koriste podudaranje i kontrolu boja. Naš tim stručnih kolorista može da obezbedi širok raspon formula, zasnovanih npr. na zahtevima za odobrenje, sadržini teških metala i troškovima. Naši koloristi mogu da stvore formulu boje podobnu za vaše zahteve, preciznu i ponovljivu.

Skladištenje

Stvorili smo panevropsku distributivnu mrežu zasnovanu na nekoliko ključnih proizvodnih i skladišnih mesta. U kombinaciji sa značajnim količinama koje imamo na zalihama i predanim timom za logistiku, možemo doći do rešenja vaših logističkih problema.

Prerada za druge kompanije

U saradnji s našom matičnom kompanijom Ravago, koristimo naše proizvodne pogone u Belgiji za sopstvenu proizvodnju i proizvodnju za druge kompanije. Pošto imamo velik kapacitet, možemo ponuditi pouzdanu, fleksibilnu i efikasnu uslugu prerade za druge kompanije. Ravago ima više od 45 godina iskustva u industriji prerade za druge kompanije, a usluge rotolivenja za druge nudi od 1994. Ravago nudi usluge proizvodnje bojenih kompaunda za druge kompanije, suvog mešanja i ambijentalnog mlevenja i opremljen je za sve vrste poslova, od malih lotova do velikih porudžbina.