Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Uvod

Dobrodošli u deo naše internet prezentacije posvećen RESINEX rotacionom livenju. Zbog specijalizovane prirode industrije rotacionog livenja, sačinili smo poseban deo internet prezentacije koji se bavi isključivo rotacionim livenjem.

U ovom delu naći ćete pojedinosti o RESINEX-u i njegovim dosadašnjim aktivnostima u rotacionom livenju. Možete pronaći svoj lokalni kontakt, pogledati naše pogone i saznati više o uslugama koje vam možemo ponuditi.

Ukoliko želite da znate koje proizvode nudimo ili da učitate tehničke podatke, pronaći ćete informacije o asortimanu naših tipova na našoj stranici s proizvodima i literaturom. Alternativno možete pogledati slike uzoraka naših standardnih boja i specijalnih efekata.

CLICK TO DOWNLOAD Rotational Plastics Flyer

Molimo da nam se obratite kako bismo dodatno razmotrili vaše zahteve.