Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

MyResinex – novi korisnički portal

U današnjem užurbanom poslovnom okruženju, informacije moraju biti brze i lako dostupne.

Imajući to na umu, Resinex je razvio novi portal za korisnike - MyResinex.

MyResinex će Vam olakšati proces primanja informacija, kao što su status porudžbine, dokumenti, itd.

To znači da možete pristupiti svojim podacima 00-24h!

 

MyResinex Vam nudi:

  • Proveru porudžbine i statusa isporuke
  • Trenutni pristup svim dokumentima koji su vam potrebni (TDS, MSDS, RIS, FCA, itd.)
  • Informacije o proizvodima kupljenim u prošlosti
  • Pregled našeg asortimana proizvoda kao i korišćenje filtera koji će Vam pomoći da odaberete najprikladniji materijal za Vašu aplikaciju

U okviru Moje porudžbine možete videti i pratiti svoje porudžbine. Sve informacije o porudžbini kao što su status porudžbine, količina, informacije o proizvodu i još mnogo toga, biće Vam vidljive. Ako je cena postavljena, to će se takođe pokazati. Štaviše, takođe ćete pronaći COA i fakture povezane sa porudžbinom. Imati sve porudžbine na jednom mestu, prateći njihov status, pomoći će planiranju budućih porudžbina.

Takođe možete videti sve proizvode koje trenutno kupujete, ili ste kupovali u prošlosti.

Detaljnije informacije, kao što su tehnička ili mehanička svojstva proizvoda, takođe se mogu pronaći, kao i sve vrste dokumenata kao što su TDS, MSDS i još mnogo toga.

Ako dokument nije dostupan, lako se može poslati zahtev.

Osim svojih proizvoda, takođe imate priliku da pretražujete kompletan asortiman Resinex proizvoda kako biste pronašli onaj koji odgovara vašim potrebama.

Redovno ćemo dodavati nove funkcionalnosti portalu MyResinex kako bismo unapredili Vaše korisničko iskustvo.

Želite da se pridužite MyResinex portalu?

Zatražite poziv od svog predstavnika prodaje u Resinex-u ili unesite svoje podatke u nastavku i mi ćemo se vratiti sa pozivom!