Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Naše prisustvo

U 2019. godini Resinex je imao 485 zaposlenih i prodao 853 kt polimera.

Mi smo deo Ravago Grupe, svetskog pružaoca usluga broj jedan u oblasti industrije gume i plastike, sa prodajom od preko 5,9 miliona tona.

Resinex je jedini dobavljač polimera koji pokriva sve zemlje u Evropi, Tursku i bivše republike Sovjetskog Saveza sa širokom mrežom prodajnih mesta i lokalnih skladišta u kombinaciji sa centralnim odeljenjem za logistiku i skladištem u Belgiji.

RESINEX sada ima uspostavljeno evropsko strateško partnerstvo sa kompanijama Arkema, Braskem, Celanese, DOW, DSM, Sipchem, Trinseo i drugima sa punim pristupom aktivnostima proizvodnje plastičnih kompaunda Ravaga i primarnim brendiranim, industrijskim i recikliranim kompaundima za inženjering i polimera široke potrošnje uključujući termoplastične elastomere.