Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Attane® polietilen ultraniske gustine (ULD PE)

Proizvođač: Dow
Tip polimera ULD PE

Razvijeni kao ekstenzije DOWLEX® linije polietilenskih materijala. Polietilenski materijali ultraniske gustine ATTANE® (ULDPE) ispunjavaju zahtevne performanse u veoma specifičnim segmentima tržišta, kao što su stretch film, film za pakovanje hrane, film za smrznutu hranu,film za negu zdravlja i higijenu.

Asortiman proizvoda ATTANE ® ULDPE sadrži proizvode C8 oktan veoma niske gustine kao i tipove C6 heksan za aplikacije cast filmova.

Generalne informacije

ATTANE® ULDPE materijali, u poređenju sa DOWLEX® PE materijalima, nude veću fleksibilnost pri niskim temperaturama i otpor na pucanje pri rastezanju, idealni su za posude za tečnost koja se slobodno kreće unutar ambalaže. Izbegava se curenje i prosipanje, a ambalaža i dalje nudi odličnu optiku, visoku otpornost na kidanje i druga ključna svojstva poput niske temperature početka zavarivanja (SIT) i veoma snazno varenje (hot tack).

Ključne primene materijala ATTANE® ULDPE u ambalaži obuhvataju izdržljivi film za proizvodnju transportnih džakova, film za vreće, film za kese za potrošače, stretch hood film za pakovanje paleta (cementa, cigli, granulate, itd..) ,film za sireve, film za meso, film za pakovanje kafe, film za deterdžente i film za smrznutu hranu. Takođe su u širokoj upotrebi za proizvodnju filmova za pakovanje silaže, filmove za gnojiva i ekstrudirane membrane.

ATTANE® se može uklopiti u aplikacije kao što su smrznuta hrana, stretch hood film za mehaničko pakovanje natezanjem i slične aplikacije kao zamena za EVA materijal.

RESINEX i DOW pružaju tehnicka rešenja za specijalna pakovanja u indistriji hrane, sa superiornim kapacitetom za pružanje tehničkih usluga.

Bez obzira na obim primene, značajno partnerstvo RESINEX-a, DOW-a i vas kao kupca dovešće do najekonomičnijeg, najodrživijeg, najprofitabilnijeg i najefikasnijeg rešenja u vašoj zemlji, na vašem tržištu, u vašoj aplikaciji.

Pregled podataka

Učitava se, molimo sačekajte