Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

LLD PE ELITE®

Proizvođač: Dow
Tip polimera LLD PE

ELITE® poboljšani polietilenski materijali na oktanskoj osnovi daju u jednom materijalu rešenje koje prevazilazi tradicionalnu kombinaciju svojstava performansi na tržištu filmova.

ELITE® nudi cenovno pristupačne odgovore na različite izazove tako što spaja nenadmašnu felskibilnost proizvodnog procesa firme Dow Chemical Company (Dow) s INSITE™ tehnologijom.

Generalne informacije

Kada se koristi ELITE® dobijaju se rezultati koji kombinuju

  • sposobnost zavarivanja i krutost;
  • veliku otpornost na rastezanje i probijanje;
  • snagu udara i sposobnost prerade;
  • krutost i snagu udara;
  • kao i mnoge druge jedinstvene kombinacije.

Štaviše, ove prednosti jednog materijala mogu se primeniti u mnogo različitih filmskih, laminatnih i obloženih proizvoda.

Na primer, za film za tečnosti, suvu i zamrznutu hranu, možete koristiti ELITE® EPE (LLDPE) materijale kako biste smanjili debljinu ambalaže i do 25 procenata zadržavajući istu tvrdoću i mogućnost prerade.

Na brzim stretch film linijama, ELITE® EPE (Linear Low Density C8) materijali mogu da se prerađuju brže i izrađuju tanje bez ugrožavanja njihovog integriteta.

A kad je reč o filmovima za laminaciju, pakeri mogu zadržati krutost i tvrdoću istovremeno smanjujući težinu pakovanja. U ovim i mnogim drugim filmskim aplikacijama, od zadnjih listova za pelene za bebe pa do izdržljivih džakova za transport, ELITE® EPE materijali donose novu dimenziju performansi i kod niske temperature početka zavarivanja (SIT) tako i vrućeg spoja(hot tack) u slojevima za varenje višeslojnih filmskih aplikacija.

RESINEX i DOW obezbeđuju rešenja za tržište tehničke, prehrambene i specijalne ambalaže sa superiornim mogućnostima za pružanje tehničkih usluga.

Bez obzira na vrstu i veličinu aplikacije, značajno partnerstvo RESINEX-a, DOW-a i vas kao kupca obezbediće najekonomičnije, najodrživije, najprofitabilnije i najefikasnije rešenje u vašoj zemlji, na vašem tržištu, u vašoj aplikaciji.

Pregled podataka

Učitava se, molimo sačekajte