Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Sicoklar® PC

Proizvođač: Ravago
Tip polimera PC

Polikarbonat SICOKLAR® iz proizvodnje Ravaga obuhvata asortiman PC smesa sa dobrim mehaničkim i toplotnim osobinama koje ispunjavaju najzahtevnije potrebe različitih industrija kao što su industrija električnih i elektronskih uređaja, industrija malih aparata za domaćinstvo, industrija osvetljenja i automobilska industrija.

Sicoklar® PC može se dobiti kao primarna smesa kako bi pružio najviši kvalitet kao i industrijska smesa radi ponude ekonomičnih rešenja.

Generalne informacije

U skladu s različitim potrebama, razvijen je asortiman tipova materijala Sicoklar®, i svaki od njih optimizuje jednu ili više navedenih osobina.

Pored standardnih tipova, na raspolaganju su i sledeće grupe:

  • Otporne na plamen
  • Za dodir s hranom
  • Za ekstruziju
  • Punjene staklom

Kompletan asortiman svih primarnih Sicoklar® PC tipova može se dobiti na zahtev u providnim i neprovidnim bojama.

Asortiman

Standardni tipovi

SICOKLAR® PC standardni tipovi jesu providni polikarbonatni materijali laki za preradu kako brizganjem tako i ekstruzijom.

Svi standardni tipovi se mogu dobiti na zahtev u neprovidnim, opalnim i providnim bojama kao i u smesama stabilizovanim na UV zračenje.

Tipovi otporni na plamen

Tipovi materijala SICOKLAR® otporni na zapaljenje veoma su pogodni za sve vrste aplikacija koje zahtevaju visoke standarde protivpožarne sigurnosti i svojstva zapaljivosti.

Pored standardnih V-0 tipova sa UL-liste, SICOKLAR® vam nudi i tip bez halogena kao odgovor na promenu ekoloških zahteva.

Tipovi ojačani staklenim vlaknima

Tipovi materijala SICOKLAR® punjeni staklom nude rešenje za aplikacije zahtevne u pogledu konstruktivnih svojstava.

Tipovi materijala SICOKLAR® punjeni staklenim vlaknima nude:

  • Visoki koeficijent savijanja
  • Odličnu preradu
  • Dobar kvalitet površine
  • Visoku toplotnu stabilnost
  • Slabo deformisanje

Industrijski kvalitet

Pored proširenog asortimana čistih PC tipova, SICOKLAR® vam nudi i širok asortiman tipova industrijskog kvaliteta. Ovi tipovi industrijskog kvaliteta jesu visokokvalitetni reciklirani PC materijali.

Tipovi materijala SICOKLAR® industrijskog kvaliteta mogu se dobiti u crnoj i sivoj boji.

Pregled podataka

Učitava se, molimo sačekajte