Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

TOTAL LLDPE

Proizvođač: Total Petrochemicals
Tip polimera LLD PE

Total Petrochemicals, proizvođač materijala Total LLDPE C4 (Linear Low Density Butene), jeste jedna od vodećih petrohemijskih kompanija, i sarađuje sa RESINEX-om u većini istočnoevropskih zemalja.

TOTAL je počeo sa redovnom komercijalnom prodajom materijala Butene Linear Low Density Polyethylene (C4-LLDPE) u Evropi 2010. godine. Proizveden na proizvodnoj liniji svetskog kvaliteta Qatofin u Mesaieed Kataru, asortiman proizvoda C4-LLDPE sastoji se od tipova različitog indeksa topljenja (MI2 = 1 i 2 dg/min) s različitim paketima aditiva.

TOTAL-ovi etilen-buten kopolimeri proizvode se u reaktorima gasne faze i dizajnirani su za većinu filmskih linija i aplikacija poput industrijskih, aplikacija za hranu ili higijenu, fimova za pakovanje i skupljanje. Mogu se koristiti i za Form-Fill-Seal (FFS) ili izdržljive džakove. Mogu doneti prednosti i ako se mešaju sa polietilenima niske gustine (LDPE) ili drugim PE materijalima korišćenim u monoekstruziji ili koekstruziji duvanog filma radi poboljšanja svojstava i ekonomičnosti filmova.