Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Versify® POP i POE

Proizvođač: Dow
Tip polimera POE, POP

VERSIFY® plastomeri (POP) i elastomeri (POE) čine svestranu porodicu specijalnih propilensko- etilenskih kopolimera proizvedenih sa revolucionarnim katalizatorom u kombinaciji sa tehnologijom INSITE™ i procesom Solution čiji je vlasnik Dow.

Novi polimeri se zasnivaju na zaista revolucionarnoj tehnologiji – novoj kombinaciji propilena i etilena koja je stvorila čitav nov svet mogućnosti za konvertore, prerađivače i formulatore polimera, u obliku novih proizvoda, novih aplikacija i novih tržišta.

Generalne informacije

VERSIFY® plastomeri i elastomeri su projektovani tako da poboljšaju performanse optike, zavarivanja i vrućeg vara (hot tack), elastičnost, fleksibilnost i mekoću za proizvođače fleksibilnih filmova i krutih pakovanja, proizvođače termoplastičnih elastomera i olefina, i konvertore u sektoru robe široke potrošnje.

Jedinstvena molekularna arhitektura ovih novih Versify® polimera daje fleksibilne materijale sa izuzetnim kombinacijama:

  • Niskog koeficijenta, dobre otpornosti na toplotu i odlične optike
  • Mekoće na dodir i elastičnosti
  • Niskih temperatura za početak zavarivanja i širokog raspona temperatura za zavarivanje
  • Odličnog elastičnog povraćaja, zavarivanja na toploti i jasnoće
  • Izuzetno visoke sadržine punila u kombinaciji sa dobrom preradivošću
  • Odličnu kompatibilnost i adheziju sa velikim brojem poliolefina, posebno PP
  • Lakoću prerade u širokom opsegu metoda fabrikacije

Jedinstvena molekularna arhitektura materijala Versify® POP i POE daje filmove, vlakna, ploče i livene delove s izuzetnom kombinacijom odličnih performansi optike, zavarivanja i vrućeg spoja (hot tac), pored elastičnosti, fleksibilnosti, mekoće i kompatibilnosti u mešavinama.

Pregled podataka

Učitava se, molimo sačekajte