Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije da bismo lakše razumeli koji Vas proizvodi interesuju, kako bi smo Vam lično obezbedili detaljinije informacije. Korišćenjem Resinex internet stranice, Vi ste se saglasili sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite više o korišćenju „kolačića“ i kako da upravljate njima

Dow® HDPE

Proizvođač: Dow
Tip polimera HD PE

Dow® High Density Polyethylene (HDPE) – polietileni visoke gustine iz Dow Chemical Company (Dow) obezbeđuju tvrdoću, krutost i snagu za aplikacije duvanjem (DOW® HDPE 35060E, 40055E), ekstrudirane proizvode, filmove (DOW® HDPE 53050E), i predmete dobijene brizganjem.

Opšte informacije

DOW tipovi za duvanje i filmove (DOW HDPE 35060E, 40055E, SV32050E i 53050E) ukinuti su krajem 2012. godine usled zatvaranja fabrike polietilena visoke gustine u belgijskom gradu Tesenderlo. RESINEX može da ponudi alternative u pojedinačnoj analizi vaših aplikacija i zahteva u konačnoj primeni. Molimo vas da za dodatne informacije i pomoć pozovete prodajno mesto RESINEX-a na vašoj teritoriji.

Za brizganje, DOW® HDPE materijali (DOW® HDPE KS 10100UE, DOW® HDPE KT 10000UE, DOW® HDPE 25055E) nude istovremeno i snagu i sposobnost prerade – dva svojstva kakva želi svaki prerađivač koji koristi brizganje, ali ih retko postiže istovremeno. Ova prednost je dostupna u širokom spektru aplikacija za krajnju upotrebu.

Pregled podataka

Učitava se, molimo sačekajte